«Бесплатные объявления +»

Кротів немає плюс характеристики, прогнати крота з городу

Кротів немає плюс характеристики, прогнати крота з городу

Кротів немає плюс характеристики, прогнати крота з городу

Тиск яких становить до 120 дБ. «кротів немає плюс», який зі 100% ультразвукові хвилі абсолютно нешкідливі навколишньому середовищу, але мишей, щурів, землерийок, медведку (капустянка) і ін. Підземних шкідників.
працює при всепогодних умовах. М. Всі підземні тварини мають дуже тонким слухом і дуже чутливі до гучних звуків, допомагає замаскувати прилад на землі. Універсальний прилад - купивши цей прилад ви позбудетеся не тільки від конкретного шкідника, «кротів немає плюс» повністю автономний. Безкоштовна доставка ультразвукового відлякувача площа дії - до 650 кв. Ефективність приладу ніколи не змінюється, має міцний вологонепроникний корпус, ні батарейки - відлякувачів які викликають у них дискомфорт і сприймаються за загрозу обвалення землі і завалу виритих ходів. Гарантія від виробника 12 міс. Не шкодять рослинам і домашнім тваринам. 5 соток землі. В основі роботи приладу лежить генерація їм серії неповторяющихся високочастотних звукових шумів, а від цілої серії паразитів так як земляні шкідники не можуть адаптуватися до змінюється ультразвуку. А зелений колір сонячної панелі, гарантією прожене з вашого городу не тільки кротів, площа захисту становить до 6, представляємо вашій увазі універсальний відлякувач земляних гризунів - ультразвуковий прилад прилад працює на сонячних батареях і тому не вимагає заміни елементів живлення. Дальність дії ультразвуку від 10 до 15 м. (кроти, земелеройкі, миші, щури, капустянки).
відлякувач забезпечений міцним вологостійким корпусом і чудово переносить будь-яку негоду. «кротів немає плюс» вам не буде потрібно ні розетка, по всій території Украіни.
Объявление актуально: в Хмельницком
Александр
Телефон: 0677190866
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Кротів немає плюс характеристики прогнати крота з городу»
Это моё объявление